Contact Email
laurent@ltric.be

Contact Tel
0476 29 56 80

Algemene elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken op maat van uw wensen 

In de regio Roeselare/Beveren op zoek naar een professionele partner op het vlak van elektriciteit? Met L&TRIC kiest u voor een ervaren partij, die op maat van de particulier en professioneel werkt. Van kleine klus, tot totaalproject, een kwalitatieve service en vakwerk zijn een garantie. 

Zorgvuldige bekabeling 

Een zorgvuldige bekabeling is essentieel voor goed werkende elektriciteit. Bij L&TRIC mag u rekenen op een professionele bekabeling. Met plezier gaan we aan het werk in uw nieuwbouw, maar ook renovatieprojecten gaan we niet uit de weg. Met ons vakmanschap maken we het verschil en zorgen we voor een betaalbare oplossing. Onze bekabeling gaat jaren mee en is geplaatst volgens de regels van de kunst.


Installaties op maat

Geen twee projecten zijn exact hetzelfde en uw elektriciteitswerken worden dan ook op maat uitgevoerd. Wij houden rekening met alle mogelijke factoren en zorgen voor de elektrische installatie die bij de situatie past. Of het nu om een nieuwbouw of een oudere woning gaat, reken maar op de ideale oplossing. Daarbij houden we rekening met uw wensen, uw budget en noden. Uiteraard werken volgens de wettelijk geldende normen en passen we de bekabeling aan.

Meer weten over bekabeling en elektriciteitswerken?

Meer weten over onze service en de mogelijkheden? Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan op maat.

Offerte aanvragenContacteer ons