Contact Email
laurent@ltric.be

Contact Tel
0476 29 56 80

Domotica

Domotica die het u makkelijker maakt

Domotica mag geen last zijn, maar moet uw leven vergemakkelijken. Als specialist in domotica in de regio Beveren hebben we heel wat ervaring met het installeren van domotica en huisautomatisering.


Domotica die voor u werkt

Goed geïnstalleerde domotica en een performant thuisnetwerk kan uw leven aanzienlijk vergemakkelijken. Wij integreren verschillende technologieën en toepassingen tot één makkelijk bruikbaar geheel. Wij automatiseren processen en maken het u makkelijk. Het automatiseren van de verlichting, het regelen van de thermostaat of zelfs de badkuip vanop afstand laten vollopen: alles kan. Wij denken graag met u mee en komen met oplossingen op maat. Wij blijven steeds op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en scholen ons continu bij. Zo geniet u van meer wooncomfort in uw woning van de toekomst.


Niko Home Control

Op het vlak van domotica geven we het vertrouwen aan Niko Home Control. Een performante en complete oplossing voor al uw noden. Dit merk staat garant voor kwaliteit en ontzorging. Bovendien gebeurt dit op een veilige manier. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en we komen dan ook met plezier de werking demonstreren.

Meer weten over domotica? Wenst u meer te weten over domotica en wat daarbij komt kijken? Contacteer ons!

Contacteer ons